vodokanal-0-0

Замінено 200 м водопровідної мережі на вул. Богатирській

Нещодавно, ми писали про аварійно-ремонтні роботи, пов’язані з пошуком витоків на водопровідній мережі та покращенням водопостачання мікрорайону «Радванка». В результаті цих робіт, було замінено близько 200 м водопровідних труб, на нові, пластикові.

Зрозуміло, що при заміні водопровідних труб, довелось відключати та підключати заново абонентів, що підключені до водопровідної мережі безпосередньо на цій ділянці. При цьому, одразу ж, було виявлено чотирьох користувачів води, що не стояли на обліку, а відтак, не платили за воду. Крім того, по мікрорайону «Радванка» чи не найбільша заборгованість за водопостачання перед підприємством. Безпосередньо мешканці вулиці Богатирської боргують 55 756,47 грн. при загальній кількості 35 абонентів, по всій вулиці.

Повідомляємо, що найближчим часом, КП «Водоканал м. Ужгорода» активізує свою роботу щодо звернення до суду з метою примусового стягнення заборгованості та обмеження водопостачання злісних боржників району.

Одночасно нагадуємо, що існує можливість реструктуризувати свій борг на відповідний період, в залежності від суми боргу, звернувшись до «Абонентського відділу» КП «Водоканал м. Ужгорода» (графік роботи: понеділок – п’ятниця, з 8:00 по 17:00, обід – з 12:00 по 13:00). При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та довідку про склад сім’ї.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *