Vidkluchennja

Відключення боржників від водопостачання

Шановні споживачі!

Повторно нагадуємо, що 29 грудня 2023 року Постановою КМУ №1405 уряд зняв заборону на припинення надання житлово-комунальних послуг боржникам.

Відтак, КП «Водоканал м. Ужгород» продовжує роботи по відключенню боржників. В першу чергу, це стосується абонентів у яких накопичилась значна сума богу за тривалий період часу. Усім таким абонентам-боржникам надіслано попередження про наявну заборгованість та можливість відключення від послуг водопостачання.

У випадку призупинення надання послуг водопостачання – подальше їх відновлення здійснюється лише після повної оплати заборгованості за спожиті послуги, включаючи оплату робіт за тимчасове відключення від централізованих мереж водопостачання споживачів-неплатників (1739,48 грн.) та, додатково, робіт за підключення споживачів-неплатників до мереж (1739,48 грн.) після оплати їх заборгованості за послуги.

Для уникнення небажаних наслідків, пов’язаних з несплатою за спожиті послуги – наполегливо рекомендуємо погасити заборгованість або укласти договір реструктуризації.

При виникненні будь-яких питань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних по стану оплати Ви можете звернутись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул. Митна, 1 (телефон 0-800-400-130). Тут же, у випадку необхідності, можна провести і оплату за спожиті послуги через платіжний термінал “ПриватБанк”. Режим роботи підприємства з 8:00 по 12:00 та з 13:00 по 17:00. Також, проводити оплату Ви можете через свій особистий кабінет на сайті my.voda.uz.ua.

Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *