dsc_0114cut

Роботи в районі провулка Соляного тривають (НІЧНЕ ОНОВЛЕННЯ – 2)

Повідомляємо, що в ході робіт, по переключенню каналізаційного колектора, який проходить по провулку Соляному, виявилось, що колодязь на одній з точок старого колектора також знаходиться в аварійному, напівзруйнованому стані (темні фрагменти землі, на виділених частинах фотографій – являються наслідками витоку каналізації навколо люка).

Відповідно, для виконання підключення нової лінії в основний колектор – його необхідно замінити, що, в значній мірі, затягує весь процес робіт.

Крім того, характер грунту на місцях під’єднання такий, що траншея підготована для цього, постійно осипається, що також сповільнює роботи, так як постійно необхідно вичерпувати грунт, що осипається.

Роботи планується проводитись безперервно, до їх завершення та можливості відновлення водопостачання, в тому числі і вночі, для чого ділянка місця робіт забезпечена автономним освітленням.

На ділянці проведення робіт, задіяно 4 екскаватори та вантажівки для вивозу грунту.

Нажаль, загальний стан мереж, при проведенні масштабних робіт інколи подає такі несподівані сюрпризи, з результатами яких, доводиться боротись вже в ході робіт.

Більш конкретна інформація щодо терміну відновлення водопостачання буде оприлюднена додатково.

Увага! У випадку, якщо наш сайт буде працювати з перебоями та буде тимчасово недоступним через великий наплив користувачів, свіжа інформація пересилається в прес-службу Ужгородської міської ради для оприлюднення та розповсюдження через засоби масової інформації (в тому числі електронні) та соціальні мережі.

Фотографії з місця робіт

ОНОВЛЕННЯ щодо ходу нічних робіт

Встановлено новий колодязь

s1

s2

s3

s4

Він був встановлений замість старого:

dsc_0106

Прокладання нового колектору:

k1

k2

k3

k4


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

297 коментарі до теми “Роботи в районі провулка Соляного тривають (НІЧНЕ ОНОВЛЕННЯ – 2)

  1. А коли ви перший раз розкопали, то ви не бачили, що колодязь розвалюється? Що це за працівники такі? Скільки ще можна терпіти від вас цих “сюрпризів”? У кожного є термін придатності, якщо він сходить, то міняйте завчасно, а не чекайте коли все розвалиться і ви залишите пів міста без води на невизначений термін. За які то такі послуги ми платимо 16.67, якщо у квартирі каналізацією воняє і цим дихає дитина!?

    • Перший раз копали в іншому місці, а зараз, коли почали з’єднувати частини колектору, виявилось, що розсипається колодязь в іншій точці підключення, за межами приватних ділянок.

      • Колодязь, який розсипався, було видно ще в попередньому пості. Не дуріть людей.

      • Можно было организовать подвоз воды. А то пойдем все вместе к водоканалу нужду справлять.

      • Я хочу какать , включите водичку , а то приду какать на ваш водоканал :3

  2. А нельзя было сначала всё раскопать, оценить масштабы трагедии, сколько времени займут эти работы, а потом оповестить население, чтобы на двое суток запаслись водой, и потом уже начинать работать? Работы не закончатся вечером и будут проходить и ночью?

    • +1000% Їм не можна було заздалегідь,вони все роблять спонтанно! Спонтанность – сестра таланта! Може хоть почнуть використовувати поради мешканців,а то виявляється ,що розумно думати у водоканалі не можуть!

  3. Роботи планується проводитись безперервно, до їх завершення та можливості відновлення водопостачання, в тому числі і вночі

    Як я зрозумів з тексту …ммм…  води сьогодні не чекати?

  4. Ми копали вчера туй, та боло нормально… А нись розкопалисьме тамкава, позераєме, а там діра… До фраса! 😆😆😆

    • Люди вже моляться щоб в тому Беверлі-Хіллс Соляному провулку роботи закінчилися до кінця 2016 року. Водоканал ,давайте більше перлів,охота ще посміятися))))

  5. На фото в попередньому пості вже було видно ту дірку в колодязі. Можна було одразу попередити про такі “сюрпризи”. Чи у вас там працюютьт сліпі, які тільки тепер це побачили?

    Такими темпами працівників Водоканалу будуть лінчувати. Як можна було довести мережу до такого стану, щоб все прогнило наскрізь? Це ж скільки років треба було ігнорувати проведення планових ремонтних робіт? За що ми платимо?

    • От скільки років не було відключень води в Ужгороді (а їх не було ніколи), стільки нічого і не ремонтувалося. Тому і мережі у відповідному стані.

      • Ви що, ВИБІРКОВО ВІДПОВІДАЄТЕ НА ПИТАННЯ ЧИ ЩО?!?!?! Ви, б*я, за***ли. Наберіть компетентний персонал, який ВСЕ і ВІДРАЗУ буде лагодити що треба – справлятися зі своєю роботою!!!! Скільки можна?!?!?! Нам перестати платити за ВАШІ, грьобані, послуги чи як?!? КОЛИ БУДЕ ВОДА?????

        • Журналіст – вибирай слова!
          відповідають нормально! І взагалі + що пишуть інформацію, декілька років тому ти б нічого не знав і води б не мав тиждень!
          Так що дякую що хоч якась інфа зявляється
          Треба воду іди в ріку!
          треба справити нужду справляй в пакет як пес!
          А краще спати йди!!!

      • Ремонтувати мережу можна і без відключень води, якщо ви не в курсі. Я не інженер і не сантехнік, але знаю, як це робиться. І воду відключали і раніше. Нагадати вам про графіки водопостачання, по яким роками жила лівобережна частина міста? І про позапланові відімкнення? Так що не треба тут.

      • Та в Ужгороді  проблеми з водою не закінчуються… Чи плануєте підвезти нам трохи води, бо ще на добу вже не вистачить. Підкажіть, куди бігти. На Уж також розраховувати не можна, там просто не зачерпнеш відром, хіба що чашечкою!

      • треба ремнтувати час від часу а не допустити щоб все розвалилося і люди без води другий день сидять і у них у хаті воняє каналізацією ,ви маєте совість ?А завтра шо у вас буде ,нові проблеми ,ви заколібали ,водою не обезпечили місто ,бо це ж потрібно вам дозвіл з мерії щоб машини поставити з водою для людей ,ви чесно долбанулися .плтимо сумашеші гроші за воду а сервіс на нулі …

          • коли все погнило тоді ви лише ремонтуєте ,а до того не треба було

          • З одного боку, постійні звинувачення, що Водоканал нічого не робить для оновлення водопровідних та каналізаційних мереж. А як тільки починають проводити роботи – не подобається що Водоканал проводить ремонти та заміну мереж.

          • Я так розумію працівники водоканалу не знайомі з

            ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ПО ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВУ

            НАКАЗ

            05.07.95  № 30

             

            Зареєстровано в Міністерстві
            юстиції України
            21 липня 1995 р.
            за № 231/767

            Про затвердження Правил технічної експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених пунктів України

            Бо там написано, що вони повинні працювати що дня щоб не було цієї ситуації. А що вони роблять і за що гроші отримують невідомо.

          • Дякуємо за нагадування. А тепер, будь ласка, зробіть таку ж цитату із закону України, де сказано, що споживач централізованого водопостачання та водовідведення зобов`язаний сплачувати за надані послуги. А то якось дивно виходить: обов`язки тільки у Водоканала, а у споживачів – ніяких, тільки права.

      • Почему не организовали водовозы с водой и не расставили их на определенных улицах??? Чтоб люби могли набрать воды для потребностей. Именно так делают в цивилизованных странах, когда отключают воду!

        • Завтра, если не будет возобновлено водоснабжение, мы предоставим эту информацию.

          • Ви це мали зробити вже сьогодні згідно чинного законодавства.

          • За помахом чарівної палички? Чи може ми сидимо і нічого не робимо? Ми робимо, і вдень, і вночі.

          • Добре що ви знаєте рахувати що вам винні,  хоча персонально я вам нічого не винна, а  ви нічорта не робили щоб не було цього,  а зараз ще й знущаєтесь. Про чарівну паличку називається житлово-комунальні послуги в Україні. нормативно правове регулювання

            Правила користування системами комунального водопостачання та водовідведення в містах і селищах України, розділ 13. пункт 13.2.

          • Вам, звісно, краще знати. Дякуємо за увагу.

    • Шановна Дарія,Ви помиляєтесь.У  них там працюють не тільки сліпі,а й глухіх,криві і немочні.Місяць роблять-роблять,а зробити не можуть,Завжди щось там “виявляється…”,дай Бог щоб до першого сніга зробили

  6. Коли буде вода?  бо срать прийду з усім будинком під водоканал, за два дні назбиралось нормально.

  7. Ви скажіть конкретно буде сьогодні вода чи ні? Якщо ні чи будуть години коли буде вода?

  8. Будь ласка!!!!!Привезить воду. Вдячна, що в тот раз була біля Осетії. А сьогодні можна? Треба дітей годувати

  9. От скільки років не було відключень води в Ужгороді (а їх не було ніколи), стільки нічого і не ремонтувалося. Тому і мережі у відповідному стані.

    Зберігайте спокій, за вами вже виїхали )))

  10. Лицемірно з Вашої сторони говорити про про відсутність відключень ? Тому що протягом останніх десятиліть переважня частина ужгородців ожержувала воду за графіком на кілька годин в день, а після 11 год. вода повністю відключалася.

     

    • Вода ніколи не відклачалась повністю – зменшувався тиск. Чим і користувались володарі “безбашенок”.

      • Не брешіть. Все життя живу в районах, де воду подавали за графіком. НІКОЛИ не було води з 11 вечора і до 6 ранку.

        • Так, Мар’яна Ви праві. Води після 23.00 ніколи не було. Я проживаю на проспекті Свободи на 1-му поверсі і дійсно можу це підтвердити. Хочеться запитати, чому не проводили ремонтні роботи тоді, коли місто залишалося на додатковому колекторі?

          • Про об’єм робіт, виконаний протягом часу, коли місто залишалось на аварійному колекторі вказувалось у першому повідомленні про відключення водопостачання (http://voda.uz.ua/?p=4789).

      • Будьте добри скажить приблизно буде сьогодни вода чи аж завтра а якщо завтра то в який час приблизно

      • ви шо, знущаєтесь??? Останні 10 років на більшій частині лівобережноі частини Ужгороду вода була ПО ГРАФІКУ!!!! І у позагоафікові години, відключалась вода ПОВНІСТЮ!!!! Не робить з людей дебілів!!!!

        • Ну тоді навіщо півміста наставило собі насосів? Якщо б вода вимикалась повністю, це б було дісно “дебільно”, якщо користуватись вашою мовою

          • Шановний КП”Волоканал м, Ужгород”, бачу вас вже дістали мешканці, тримайтесь)

  11. Шановні працівники водоканалу. Може вам нагадати коли вода була по графіку ? То в цей час ви що робили ? Планові роботи якісь робили взагалі ? А зараз ви нам розповідаєте що це не ви винуваті в тому що  дані магістралі в такому стані .

    Питання : які гарантії що ви не наткнетеся ще на якийсь сюрприз в процесі встановлення нової магістральної труби ?

  12. От скільки років не було відключень води в Ужгороді (а їх не було ніколи), стільки нічого і не ремонтувалося. Тому і мережі у відповідному стані.паоапо

  13. Коли,бляха муха,буде вода?!!!!у квартирі і на роботі просто сечею і фекаліями воняє!!!як ходити в туалет? Жіночий колектив-у 4-5 дівчат менструція!!! У вас є совість якась?аж соромно писати таке у 21 столітті! Чи ви думаєте,що ми цілодобово сидимо на вашому неадаптивному сайті,щоб вичитувати новини про відключеу води?? За що ми вам платимо?!1) хочу знати кількість л-й,яка зараз працює на об’єкті!2)по скільки годин мають працювати зміни і скільки вже відпрацювали? 3)скільки людей підготовлено на заміну бригадам,які зараз працюють і як саме вони будуть повідомлені про необхідність вийти на роботу; 4)п.і.б., посаду відповідальноі за “операцію” людини. Дякую

  14. От скільки років не було відключень води в Ужгороді (а їх не було ніколи), стільки нічого і не ремонтувалося. Тому і мережі у відповідному стані.

    Думаю, вас после этого попросят уйти )))))

  15. Будь ласка. привезить воду на Грушевського. воду набрала..але зараз її стілки, щзо не знаю що робити: зранку їсти чи тарілки мити? Якщо варити – не з чого їсти, якщо мити посуд – не буде що пити..Дякую, але отпишиться чи будуть і коли машини з водою. Я авжеж, рада що нарешті щось ремонтують, але потрібна машина води!!!! Чекаю вашої відповіді.

     

  16. дебіли чекали 10 годин доки впаде рівень гівна у ямі, бо і в голові уних гівно! невже не можна було відкачати гівно з ями, щоб не чекати 10 годин?!

  17. Мене цікавить, коли буде вода? Ви що повністю ідіоди? Як так можна?

  18. Шановні споживачі, технологія робіт не дозволяє, як пропонують деякі дописувачі, розкопати все заздалегідь і “подивитися”. Тому що це провокує обвали грунту, з певними наслідками. Тому укладання труб іде наступним чином: розкопали невелику ділянку – проложили частину труби – засипали. Інакше виконати ці роботи неможлив: це глибина 5 метрів, а ширина траншеї не дозволяє її робити налешного розмірі, бо ця ділянка обмежена заборами приватних будинків. Ось чому дірявий колодязь, до якого мав підключатись колектор, був виявлений тільки зараз.

    • о котрій годині включать воду.це саме головне питання яке всі зідають а відповіді ніде нема.

    • А не можна було(по вашій же технології!)всю ділянку частинами розкопувати,прокладувати труби і засипати і зробити це все заздалегідь,а потім тільки сьогодні здійснити врізку в мережу по обидва кінці???

      • Яким чином, якщо по цим трубам текли нечистоти?

        • З понеділка почати прокладувати (викопувати,укладати,закопувати)нову мережу без відключення води,а вже за існуючим прикладом,в середу ввечері виключити воду,все б стекло і в четвер тільки підключити до нової мережі,так не можна було?

    • Що ви за фігню мелете? Яке частинами? Як ви тоді знаєте скільки вам труб потрібно, якщо не розкопували? Ви простих людей за ідіотів держите?

    • Шановний  керівник водоканалу!!! У Вас там всі такі позорно безграмотні, як той, що відповідає на зауваження мешканців???))) Чи може це Ви сам відповідаєте???!!! Тоді повністю зрозуміло- про стан водоканалу , Ви, ні хрена не знаєте!!! Голову даю на відсіч, що після такого  “подарунку” ужгородцям 90% перестануть платити за послуги водоканалу!!!

          • Уважаемая Светлана, попробовали бы Вы отвечать на наплыв отзывов в таком режиме, когда отвечаешь на один, а на его месте, появляется еще три. К сожалению, мы не всегда успеваем следить за возможными ошибками в тексте, так как стараемся отвечать на максимально возможное количество комментариев.

    • В Ужгороді немає проблем подачі води, є проблема водовідведення. Аварійно-ремонтні роботи на коллекторі водовідведення по пров. Соляному свідчать про вітсутність чіткої та працездатної системи каналізації. “Авральні” ремонтні роботи – це “совковий” підхід до виконання своїх обов`язків. Має бути (у справжніх хозяїв) обхідний маршрут перекачкі фекалій. Як що немає – то чому? За останній час з`явилось багато новобудов, збільшилось навантаження на відповідні мережи. Чому забудовники отримують дозвіл на будивництво без відповідного узгодження з водоканалом в частині необхідної участі в модернізаціїї водопостачання та водовідведення.

      Таким чином, шановні мешканці лівобережної частини Ужгорода води не будет, водоканал не зацікавлений подавати воду либо подвозити воду водовозами тому, що знов таки нечистоти підуть до аварійної частини коллектора, зробити обхідний маршрут не бажають, либо не можуть, либо таким “варварским” чином намагаються, за рахунок страждань мешканців (особливо дитей, літніх людей), звернути увагу міської влади на існуючих проблем.

       

      • Чи маєте Ви достатню компетентність в галузі конструювання та прокладання мереж водопостачання та водовідведення, які дозвялили би Вам оцюнювати компетентність тих, хто цим займався і займається?

  19. Досить писати про “сюрпризи”, тим самим показуючи некомпетентність власне відповідача і працівників. Напишіть вже людям, що води не буде і організуйте машини хоча б з технічною водою бодай для змиву унітазів!

    • Поясню вам,ранок почався не зараз,а годині о 6. До 7:30 вода вже могла бути по районах розвеена і повірте шо тих от записів було б менше,а так то звісно,ще б о 12:30 сказали що запустили і скоро буде.тожі справді легше дочекатися,але ви особисто казали якшодо ранку не буде води то порозвозите,чому не дотримуєтесь обіцянок?!

      • Не зрозуміло, чому Ви звертаєтесь до Ольги з цим питанням. Вода не розвозиться тому що на ранок вже стало зрозуміло, що роботи йдуть до успішного завершення. А організація підвозу мала б сенс, як би до ранку роботи були б неуспішні або з’явилися б нові проблеми. Це очевидні речі.

  20. Скажіть будь ласка саме головне ,о котрі годині сьогодні буде включена вода.

  21. Адмін!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Будь лас ка скажить чи буде вода з машин і коли біля Океану або на Грушевського?

  22. Адміністратори, мені Вас шкода 🙂 Людям не угодити. Роблять – погано, не роблять – взагалі погано. Ви попереджали і чудово. За що і дякуєм.
    А от те, що інформація була донесена невчасно і неправильно – проблема міської влади та її шляхів інформування.

  23. Всім доброзичливцям, які звинувачують нас у тому, що ми “роками нічого не робили, у всьому винні” і так далі по тексту. Просто інформація: нове керівництво Водоканалу, яке позбавило місто від графіку подачі води, почало робити ремонтні роботи  та інші корисні речі прийшло на підприємство у 2015 році. Тому, будь ласка, не треба виливати свою лють, на людей, які працюють тут півтора року і намагаються змінити на краще те, що занедбувалось десятиріччями. 

    • А ми і робимо. А ви трошки слідкуйте за “язиком”

    • Це правда чудово, що нарешті почали робитись капітальні вкладенні у мережу. Але зараз є питання по графіку подачі води. Ми живемо на вулиці 8 березня, і з 12 години ночі води тут немає і до ранку. То це ж графік подачі води чи ми щось наплутали в цьому разі?

      • Ні, графіку немає. Є планове відключення води задля ремонту каналізаційного колектору

        • Давайте, коли ремонтні роботи завершаться і страсті трохи вляжуться, ми все ж напишемо звернення, щоб нам розповіли, чому у нас щоночі немає води з 12 години і до ранку. Ми-то просто були впевнені, що то є такий графік, але Ви кажете що графіку немає.

          • Цитата зі статті про перехід на безпреревне водопостчання за 15 вересня минулого року (http://voda.uz.ua/?p=2303):

            “Єдине, через певні технічні особливості процесу водозабезпечення міста, вночі, після 12-тої години тиск буде меншим ніж вдень, але на ніч труби не осушуватимуть.”

            Якщо у Вас дійсно постійно відсутнє водопостачання у нічний час, справа може бути у внутрішньобудинкових комунікаціях.

  24. Я намагаюсь достойно пережити таке щастя 9яке не робилось  у нас десятиріччями. Ви не відповідаєте. Чи буде машини з водою та коли. Мабудь, щоб отримати відповідь треба на Вас кричати та обзивати?

  25. Шановні дописувачі, які питаються під цією статтею чи буде сьогодні вода. В тексті написано, що “Роботи планується проводитись безперервно, до їх завершення та можливості відновлення водопостачання, в тому числі і вночі, для чого ділянка місця робіт забезпечена автономним освітленням.” Це означає, що до ночі води не буде.

  26. Ночью вже буде? А що з машинами? Будуть машини з водою? Ну не хочеться ображати  Вас, але Ви відповідаєте тільки тим, хто на Вас кричить. я же тільки питаю, чи будуть машини з водою і коли…Мені напи сати пару матів чи гарно відповісте про воду з машин: плануємо вночі пустити і тому машин не буде, машин взагалі не буде, машини замовили, домовляємось та інше

  27. Люди питаються про машини з водою, а ви все копіпастите свої тексти

  28. Мене цікавить, яким чином в таких умовах працюють  ШКОЛИ ? Як діти завтра підуть в школу? В туалет піти неможливо, руки помити неможливо. Як в таких умовах не підчепити якусь інфекцію ? В школі не одна дитина , а велика кількість.

    Хто буде відповідати за здоров’я дітей ?

    Ви ціле літо сиділи, а тепер почали щось робити?

  29. Машини з водою будуть організовані завтра, якщо роботи не будуть закінчені до ранку.

    • Не обращайте внимания на высказывания людей.люди перестали быть терпеливыми.хотят все и сразу.выполняйте свою работу и будьте счасливы.успехов вам!!!

      • Спасибо на добром слове, Натали.
        Стараемся!

        • Хочу поддержать тех, кто  сейчас  работает  над  устранением  аварии .  Не  обращайте  внимания на  злые высказывания .Люди бывают  разные …..

          • Благодарим за поддержку. Но, к сожалению, как видите, все кто не разделяет мнения “разных” людей, объявляются “псевдоужгородцами”.

      • Так, подякуйте їм за те що ставляться до споживачів як до гівна! І хай вони будуть щасливі, а ви не миті! І всім буде добре. І дирктору Водоканалу і його молодій команді, які щось роблять, щось ремонтують, але чомусь, все стає тільки гірше!

        • Стає гірше кажете? Ну добре, давайте тоді може повернемося до графіку подачі води?

  30. Здравстуйте, ул. Плеханова вроде далеко от мест работ почему у нас воды то нет с 7 утра?

     

    • Улица Плеханова находиться на левом берегу реки, который отключен полностью.

  31. Як на рахунок машин з водою по районах. Реально не у всіх є можливість набрати достатню кількість води на 2 дні вперед. Те що ситуація з ремонтом погіршилась це звісно не радує, але ви ж мали обдумати такий варіант подій. Давайте якось виходити з даної ситуації. Хай Ваше керівництво організує кілька машин з водою, хоча б для мінімальних запасів до завтра. Вул Легоцьокого хоче трохи води!

    • На це питання вже відповідали: “Машини з водою будуть організовані завтра, якщо роботи не будуть закінчені до ранку.”

      • сьогодні 23 вересня , ви написали 22.09.2016 о 19.23 год, що зранку 23.09 якщо ремонтні роботи не закінчатьбся буде організований підвіз води , де він ? як людей про це повідомити куди бігти за водою?

        • Нікуди бігти не треба: вода буде поступово з’являтися і до обіду вже буде відновлено водопостачання в повному обсязі.

  32. Перш ніж відключати по місту воду, треба забезпечити райони хочаб технічною водою, як це робиться у всіх цівілізованих странах.

    Але саме головне – води нема, а тарифи підняли.

  33. Доброго дня!

    А може все ж таки вдалося б  машини з водою організувати ще сьогодні ввечері? Тому що хоча ми воду й набирали, але коли крім звичайних потреб дорослих і більших дітей, маленьку дитину довелося кілька разів за день помити після того як вона сходила в туалет по-великому – і у нас запасів майже не лишилося. А ще треба перечекати цілий вечір і ніч.

    Попросіть пожежників як минулого разу нам допомогти – будемо вам дуже вдячні!

    • Шановна Катю, на жаль, на сьогодняшній вечір вже машини організувати неможливо.

      • Бляха муха, а про що ж ви там в водканалі і мерії думали, коли відключили воду?

        Дятли – це ще мяко сказано …

        • Про те, щоб підключити нову лінію колектора, замість непрацюючої, щоб нечистоти не створювали екологічної катастрофи в місті.

          • Так треба було по людськи організувати цей процес, а не по свинськи, як ви поступили…

            1) Оголошення за 2-3 дні, в т.ч. про можливі форс-мажорні обставни – через ЗМІ, соцмережі, інформування підприємств, організацій, закладів, установ…

            2) Машини з водою … (так, на всякий случай: треба – виїхали, не треба – ні);

            3) Передбачити технологічно подачу води 1-2 години…

            А то люди вже збираються  “створювати екологічну катастрофу” у вас під офісом…

             

          • 2. Хто мав заплатити за виїзд машин у випадку , якщо “не треба”?

            3. Подача води неможлива “періодами” – нечистоти затоплять всю попередньо виконану роботу.

  34. Вот мне не понятно еще кое что работники Водоканала. Нам что всем сидеть на вашем сайте и ждать когда вы объявите о ремонтных работах с полным отключением воды? Почему с помощью своих контролеров в каждом подъезде дома на доске объявлений не развесили информацию об отключение воды связи с чем дать возможность людям набрать воды. И сейчас бы не сидели не отписывать на многочисленные недовольства людей. Хорошо что подсчитали экономически обоснованные тарифы на воду.

    • Уважаемый Вячеслав, уже не раз здесь указывалось, что информация распространяется не только через наш сайт, но и посредством других СМИ.

    • Объявления были развещаны на подъездах многоэтажек. Но, вот на моем подъезде, к примеру, к 6-ти вечера от него остались только ошмётки. И многие контролёры отчитались также о том, что буквально за их спиной объявления срывали “добрые” люди. Это вопрос о культуре нашего общества.

      • На жаль в нашому будинку не живе працівник водоканалу. І тому оголошення ніхто не наклеїв. Так як маю можливість бути дома декілька разів протягом дня, оголошення я би точно помітила. Водоканал забрехався уже до ручки.

        • Якщо конкретно у Вашому будинку її з якихось причин не виявилось, це не говорить про те, що вони не розклеювались. Можливо, її банально зірвали.

      • На жодному з будинків у новому р-ні, від нового і до перехрестя Заньковецької-Грушевського не було оголошення про відключення води! І взагалі, жоден з моїх знайомих лівого берегу не сказав, що хоч у когось біля під”їзду висіло оголошення про відключення води! На всіх будинках позривали оголошення? Цікаво чому тоді оголошення ЖРЕР чи Закарпатгазу  ніхто не зривав.

  35. Шановні ужгородці! На сайті міської ради можна розмістити петицію про невдоволення проведенням робіт робітниками КП “Водоканал” а також його керівництвом.Для цього варто тільки зареєструвати петицію і зібрати тільки 250 електронних підписів! З Богом!

  36. Скажіть, як планувати завтрашній день? діти школярі.Якщо водопостачання не буде мені потрібно , або з роботи відпроситись, або щось інше…. як планувати батькам школярів завтрашній день?

     

    • Якщо до ранку відновити водопостачання не вдасться, будуть організовані підвози з водою.

  37. Уважаемый работник Водоканала не все работающие люди читают информацию в СМИ, поскольку занимаются своей работай, а ваша обязанность об этом знать и доносит информацию всеми доступными способами.

     

    • Уведомления на подъездах, тоже расклеивались. Но, как здесь уже указывалось, часть из них “доброжелатели” срывали сразу же, за спиной контроллеров.

  38. Шановний водоканал!

    Дайте відповідь, як в умовах відключення води працюють ШКОЛИ ? Там велика кількість дітей. В туалет піти неможливо, руки помити нічим.

    Як в таких умовах не підчепити якусь інфекцію ???

    Лише в одній гімназії після Вашого минулого довготривалого відключення води зафіксовано два випадки менінгіту. Дітям роз”яснили, що треба мити руки постійно. Як в умовах відсутності води не підчепти якісь інфекції ???

    Хто за це буде відповідати? Ви узгодили Ваші дії із СЕС ???

    • Шановно Світлано, саме тому, минолого разу, коли було відключення, його робили на вихідних, щоб не зачепити шкільні та дошкільні заклади. Наразі, сподіваємось, що вода вже буде до ранку.

  39. Якщо Вас не влаштовує правда життя – не задавайте питання, відповіді на які Ви приймати не хочете.

      • вул. Л.Толстого відноситься до лівобережної частини міста, тому окремої інформації по ній не буде. Вода буде включена, коли закінчаться ремонтні роботи

  40. Скажу вам більше,води сьогодні не буде і завтра тоже не буде! Ця людина яка відповідає на коментарі – некомпетентний працівник,який нічого не вирішує,а тільки відписується і дописує в темі позитивні коментарі і відгуки з подяками псевдо”ужгородців”.

    • Ви знаете, Ви звісно можете, ображати працівників Водоканалу. Але, Ви не маєте права ображати тих мешканців міста, які мають трошки інакшу думку, ніж Ви.

    • Рабочие не получают зп за время работы. Не факт, что они получат премию за сверхурочные, хотя работают не покладая рук, чтобы как можно скорее обеспечить Вас водой.

    • Премію отримують точно не робочі, а начальство і розумник, який відписує на коментарі.

      • Люди добрі, залишайтесь людьми, врешті решт! Навіщо Ви пишите оцей бруд?

        • Ви ж не повноцінно виконуєте свою роботу, тому що не подумали наперед щодо забезпечення водою. Хоча скоріше справа в грошах, адже заробітна плата водія та паливо це за вами. Тому перестаньте людей кормити обіцянками і не буде бруду.

        • Шановний модератор, тримайтесь 🙂

          Одні люди розуміють корінь проблеми і розуміють, що рано чи пізно треба було б і відключати, і ремонтувати, а інші хочуть все й на блюдечку.

          • Дякуємо за порозуміння та підтримку, Олеся.

  41. Шановні жителі, пропоную всім зібратися і вирушити на місце аварії. Можливо водоканалу потрібна якась допомога щоб закінчити ремонт швидше.

      • вода на Легоцького буде коли??? Ви там адекватні всі чи у вас всіх там таке халатне ставлення до роботи 5 раз запитую

        • А ми в котрий раз відповідаємо, що роботи будуть йти всю ніч, і ми не знаємо часу їх закінчення

      • Цікава робота)

        По Вашим словам, активно будуть проводитись роботи. А такої кількості негативу тримати в собі не здорово)

        Можливо чимось допоможу.

        • Так, для нашої роботи підходять тільки морально стійкі люди 🙂

          • Щасти вам!

            Але воду краще швидше влючайте, поки в моєму умивальнику не зародилась нова цивілізація)

  42. Хочу поддержать сотрудников горводоканала, которые  сейчас  работают  над устранением аварии. Ребята, не  обращайте внимание на  злые комментарии.

  43. напишіть коли буде вода по вул гагаріна(хоч приблизно 3 чи 5 годині ранку) думаю всі встануть щоб поставити стірку, помити посуд,  зварити чоловікові сніанок та обід(на роботу)……..

    • Ми не знаємо о якій годині закінчаться ремонтні роботи. Вони будуть йти усю ніч.

  44. Чому не можна було закрити задвижки на постачання тієї частини міста з якої нечистоти течуть у даний колектор. З правого берега нечистоти течуть прямо на очисні , а не налівий берег. Чому нас відключили? Чому відключили села ? Їх “гімно” тоже тече до міста, в Соляний провулок? Дайте відповідь .

    • Це основний колектор, в який зливаються нечистоти з всього лівобережжя. Якщо задвижку закрити, куди будуть стікати ці нечистоти?

  45. Є хтось біля місця ремонту?

    щоб подивитися як там діла йдуть.

    бо адміністратор здається не компетентний в цьому питанні.

    • Коли буде можливість відновити водопостачання.

  46. Касательно уведомлений! Мне кажется что Вы как работник Водоканала лукавите или контролеры не во всех подъездах развешали объявления, а только там где живут сами работники Водоканала чтоб им перед соседями не было стыдно. Не один в здравом уме не будет срывать такое объявление. К тому, этот вопрос обсуждался с моими знакомыми которые живут в разных районах. Никаких объявлений в подъездах не было.

    • Уважаемый Вячеслав, уже даже по оживлённой переписке сегодняшнего только дня, ярко видно, что далеко не все люди адекватны.

  47. есть кто рядом с “работами”?

    обстановку проверить по месту..

  48. Добрый вечер. Прочтя комментарии к данной статье вывод таков: воды не будет, но мы должны радоваться потому что НАВЕРНОЕ к утру ее дадут как это нам уведомляет админ данного сайта…  Что вообще не обнадеживает и не радует. Надеюсь начальство водоканала все же заходит и читает весь этот “срачь” который тут разводят. И  считаю что админа сайта все же стоит сменить по скольку он имеет сомнительную компетентность!

    • Мы на протяжении уже вторых суток разгребаем и отвечаем на весь этот, как Вы выразились “срачь”. Объясните пожалуйста, что вызывает у Вас “сомнения” в нашей компетентности?

      • То вызывает сомнения, каким образом вы отвечаете гражданам. Особой тактичности  и сдержанности в ответах не замечалось. И вы как представитель водоканала, от его “лица” так сказать не показываете высокий уровень культуры… Что огорчает и портит имидж КП “Водоканал м. Ужгорода” который и так не особо хороший.. 

        • Уважаемая Катя, мы максимально стараемся придерживаться рамок вежливого общения. Однако, если Вы перечитаете на досуге все пять сотен комментариев, которыми нас одарили наши уважаемые абоненты, Вы, возможно, поймёте, что ни один человек, если он не робот, не способен абсолютно безэмоционально пропускать через себя весь этот поток грязи, хамства и матов, который здесь выливается уже вторые сутки. Никто не идеален, к сожалению, но мы работаем над повышением уровня нашего дзен 🙂

    • Работа водканала в последнее время вызывает смешанные чувства, но при чем здесь админ и как это повлияет на работу водоканала я понять не могу.

  49. Вам, працiвникам не обiдно хоч самим, що здобули собi репутацiю “довбошмякiв” мягко кажучи?

    Поставтесь вже до вашоi робти з вiдповiдальнiстю, ви десь ТАКЕ взагалi бачили, щоб воду в городах виключали, повнiстю, вообще, на пару днiв?

    Е взагалi прециденти в iнших мiстах? Не думаву!!!

    • Є, кругом. Без цього неможливо проводити масшатбні ремонтні роботи.

    • ахахах, це ти в інших містах не була) я у Львові по місяцю без гарячої води сиділа, бо “ремонтні роботи”. При тому, що котли там ставити заборонено. Всі в каструльках воду гріли. І нічо, не жалілись. Так що наш водоканал взагалі молодці! В інших містах відключення набагато більші (і часто без попереджень)

  50. Доброго вечера живу не далеко від провулку де проводятся ремонтні вчора було пів вулиці перерито сьогодні її засипали і начали рити в другому місці. хлопці стараются але якби менше пивко попивали і курили то можливо і бистріше справились. Чекаемо на воду. хоча якби попередели “не на сайті” то запаслись побільше.

    • адмнистратор утверждает ,что работники не покладая рук работают, а очевидцы пишут что и пиво и семки присутствуют.е

  51. У мене немає лічильника .Вода відключена .Невідомо  коли буде .А оплата ?????????

    • Дні, під час яких водопостачання було відключено, не будуть враховані при нарахуванні за вересень.

  52. За серпень місяць прийшла платіжка в повному обсязі . Що скажете ?

    • Скажемо, що за серпень буде зроблено перерахунок у вересні

  53. Водоканал, постарайтесь включить воду до завтра ! Я вас очень прошу !

    У меня дома ремонт и еще завтра на ночь на работу – помыться надо. Сказали до вечера ремонтные работы будут, а теперь уже фиг знает когда! Так не делается, не по-человечески это!

  54. Люди, что вы такие злые? Только и можете в комментах шуметь.

    Вы отработали и сейчас сидите дома за компом, а работники там канализацию чинят (в говне колупаются). Рабочий день давно закончился и вместо того что бы разойтись по домам, они там.

    Хотите быстрее воду получить – выйдите и помогите с ремонтом.

     

    P.S.: живу на Грушевского и у меня тоже нет воды.

    • А вони точно там? Ви перевіряли? Звичайно, що вони напишуть про проведення цілодобових ремонтних робіт. Але людям потрібно заплатити за роботу у нічний час подвійну зарплату. Якщо скажуть, що вночі працівники відпочиватимуть, населення міста незрозуміє. Я не вірю в те, що проведення таких аварійних робіт (навіть з ускладненнями) потребує більше доби. Скільки часу необхідно, щоб викопати технікою траншую, провести замінити обладнання і закопати? Можливо тиждень? Скоро не тільки працівники водоканалу копатимуться в каналізаційних стоках, а й мешканці міста. У мене в хаті запах вже той

      • Якщо Ви маєте сумніви, то можете перевірити особисти, перш ніж наводити ні на чому не оснований наклеп на людей, що працюють вночі, задля того, щоб якомога скорше відновити водопостачання міста.

  55. Товарищи! Дамы и господа! Что вы как те псы, честное слово?! Вы так и не поняли ничего. Заметили, сколько раз за лето случилось отключение воды? Товарищи, на самом деле случился коллапс. Система изношена и требует полной замены. Водоканал всего лишь латает, лечит проявление болезни, но не саму.  Неужели вам не понятно, что беда в том, что город растёт, а система старая? Все наши беды от того, что горсоветушка наш даёт разрешения на постройки, получая денежки за это. Да-да, товарищи. Как там маркс писал? Когда возможно прибыль в 300%, капитал готов идти на любое преступление. Где больше всего построено квартирных домов? Опять таки. А труба может? НЕ МОЖЕТ. Не в водоканале дело. а в горсовете.

    • так то вопросот жителей в другом.

      1.почему половина жителей не предупреждены? 2. почему нет машин с тех.водой?

      то что идет ремонт это замечательно,но можно было минимизировать неудобства горожан.

  56. Мне тяжело верится в то, что была необходимость отключать такое количество людей! Скорее всего есть или была возможность что-то где-го переключить или кинуть временну трубу для уменьшения количества неудобств. Неужели на весь город нет каких-то задвижек или кранов для таких переключений? А машины с водой надо было в любом случае к вечеру подавать!

    • Речь идет об одном из центральных городских канализационных коллекторов. Представьте себе что произойдет, если закрыть канализационные стоки, не прекращая водоснабжения!

  57. Для тих, хто сумнівається, ми зробили оновлення з фотографіями з місця робіт: на цю мить завершено встановлення нового колодязя.

      • Якби залишалось вже лише закопати, водопостачання би вже відновили. Нажаль роботи по підключенню лінії, на даний момент, ще не завершені.

  58. по поводу обновления фотографий,все круто, но два кольца/колодца привезли еще днем.установить их не должно занимать много времени. спасибо и на этом

    • Привезли днём, это правда. Но его еще нужно было ПОЛНОСТЬЮ разрыть.

  59. Короче, засрався водоканал і вирішив народ засрати… Вдома запах б’є всі рекорди, публічний туалет близько поруч не стоїть. Приходиш з роботи і хочеш ригати на порозі. Просто піздєц… Ну вас на хуй…

    • Дякуємо за дотримання правил ввічливого спілкування

  60. Я бы на вашем месте админ и не отвечала на эти обвинения. Люди очень избалованные и изнеженные. Я жила лет 20 назад в новом районе на 9 этаже с маленьким ребенком и 2 месяца не было воды и некуда было пожаловаться, а тут только   2-е сутки нет воды и Вас обливают грязью за то что делаете всё возможное чтобы не было экологической катастрофы

    • Благодарим за понимание! Такая у нас работа – отвечать 🙂

  61. НАДЗВИЧАЙНО ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ:

    ОРГАНІЗУЙТЕ СИСТЕМУ СВОЄЧАСНОГО ОПОВІЩЕННЯ МЕШКАНЦІВ МІСТА про відключення!

    Пенсіонери не мають Інтернет, деякі не читають газети, а от помітити об’яву на під’їзді зможуть. А молодь можна оповіщувати через e-mail. Дякую.

    • Шановна Власто, ми обов`язково приймемо до уваги всі адекватні пропозиції, які були висловлені споживачами. Дякуємо.

      • Маю пропозицію: можна в одній з соцмереж, тому ж контакті, створити групу Ужгородського Водоканалу, і постити туда оновлення. Учасників одразу назбиралось би достатньо, а то на Ваш сайт, навіть при наявності оновлень, не додумаєшся ж зайти та почитати. А так в стрчці новин випригувало б, та й розходилось би швидко.

        • Шановна Машо, дякуємо за пропозицію, вона вже обмірковується до реалізації.

    • Пенсіонери оголошення ігнорують чи навіть зривають, при тому спеціально. А нормальні люди в курсі коли мити руки під краном, а коли зливати із завчасно заготовлених запасів.

      Народ, ви в цьому випадку не праві, і це ваша проблема.

      • А що є нормальні люди, а є ненормальні??? Я описую реальну картину, маю відгуки стареньких. Дійсно ідея зі сторінкою у Фейсбук від Водоканалу те, що треба! (як у газовиків)

  62. Дякуємо за оновлення інформації на сайті. Якось легше чекати воду, коли знаєш що відбувається. Звичайно, переживаємо за ваших працівників, вболіваємо щоб все в них було гаразд. На фото страшнувато дивитися, а їм там внизу працювати у болоті та фекаліях… Нехай бережуться.

    До диванних експертів з водопостачання і каналізації хочу звернутися із проханням не ображати тих, хто робить свою роботу у важких і небезпечних умовах.

    • Яма здоровезна, ґрунт обсипається, працівники в небезпеці, а тролі волають на всю глотку. Ніякої культури. Цікаво, хоч одна людина принесла вночі працівникам теплого чаю з бутіками?..

  63. Зранку вже можна буде прийняти душ і змити воду в унітазі?

    • Звичайно,можна буде зранку і помитися і унітаз злити… В понеділок зранку))))))

  64. Хочу поблагодарить, представителя  КП “Водоканал м. Ужгород”, который  не смотря на позднее, НЕРАБОЧЕЕ время, сдержанно отвечает на всевозможные вопросы( в том числе и некорректно сформулированные).

    Ребята, спасибо Вам за Вашу работу, терпение и стойкость. От всей души надеюсь, что с завершением работ, в наших кранах хлынет долгожданная вода, а с вас она  смоет всю ту грязь, которую вылили здесь добрые жители нашего города)))

    Люди, ну когда мы будем добрее и толерантнее?  Разве маты и грубость ускорят дело?

    А представьте себе, сколько будет счастья, как вода появится!))

    К слову, у нас у каждого подъезда висит объявление.

    Я, как и все очень жду воду.

    Ребята, удачи Вам! Ждём с нетерпением счастья)))

    • Уважаемая Валерия, огромное спасибо за поддержку! Мы стараемся делать свою работу качественно, в пределах своих возможностей, как материальных, так и физических.. ну и моральных, само собой 🙂

  65. О,так як і було написано вище,адмін вже немає що робити і пише позитивні відгуки від видуманих персонажів)))) красава адмін,Хазанов виходний)) P.S. Приходи в гості,для тебе є що нюхнути,запашок туалетний))

    • Ви вважаєте, що принижуючи співмешкаців нашого міста, які мають несхожу з Вашою, думку, Ви стаєте кращим? На жаль – ні.

      • А ви вважаете,що залишити 60 ооо мешканців без води (хоча б технічної і привозної) вже більше ніж добу ВИ стаєте кращими? На жаль – ні !!!

        • На Ваш погляд, треба залишити каналізацію розтікатися по місту?

          • На мій погляд,треба бути завбачливими,раз вже вас там поставили керувати,і розраховувати на непередбачувані  ситуації! У всіх в житті трапляється,щось форс-мажорне і непередбачене але люди тільки тоді і починають проявлятися,як саме вони змогли вийти з цих ситуацій! Ви з них ніяк не виходите,вас навіть не вчать свої ж помилки,довіз технічної води де??? Минулого відключення водовози де були? Ніхто на вас не нападає за той колектор,робота є роботою,люди обізленні бо нема навіть чим в унітазі злити… А так,привезли би водовозку,менше би критики було. І фотографіями з роздачі води могли б похвалитися,взамін маєте – критику і потік словесного лайна! Заслужили

          • Шановний, ми свій форс-мажор вирішуємо. І машини з водою сьогодні вже були обговорені не раз. Але перед тим як вчити нас працювати, Вам непогано було б вибачитись перед тими ужгородцями, кого ви обізвали “видуманими персонажами”. Дякуємо за увагу.

  66. Так не робиться, треба воду хоч на кілька годин включати, ви думаєте за важкохворих людей чи дітей???!!! 

    • Вже відповідали на це питання неодноразово: неможливо включати вводу на деякий час, тому що потік нечистот зруйнує виконану частину роботи.

  67. Люди поважайте роботу кожного! А то ви, як бидло все і всі вам недобре! Як свині, і нащо свиням вода?

  68. Ні поїсти , ні посрати , ні чаю попити.

    водовозки багато б рішили, але водоканал не може оплатити їх .

    може скинимось на воду ?

  69. Саме так,машини з довозом води були тільки обговорені,а не організовані! Точнісінько так ,як і минулого разу…  А з приводу “видуманих персонажів”,то це моя особиста думка,яка в даній ситуації є найбільш логічною,а ніж ваші комменти. І навчіться ,шановний себе зтримувати,бо ви КП і ви б’юджетна організація,а я – платник податків і відмінний платник виших послуг! Діалог вважаю закінченим,дякую за увагу

    • Ваша логіка є вкрай хамською, по відношенню до тих, чия думка не співпадає з вашою.
      Незрозуміло як ваш самоназначений статус “відмінного платника податків” дає вам право хамити іншим людям.

    • Ай, красава! Пёрнул в лицо отличающимся от него ужгородцам, и юркнул в норку – в анонимность, под “свое мнение”, исключительно правильное. А смелости ж только и хватило исподтишка нагадить, а извиняться – это уже стрёмненько как-то стало. Я, невыдуманный адекватный ужгородец, требую извинений, от тебя, погани такой!

  70. КП “Водоканал м. Ужгород”молодці, що роблять водопровід! Дякую!

  71. хтось із юристів може подати в суд на водоканал ???? подавайте на них і хай компенсують всі незручності завдані за останні місяці … написати коликтивну заяву від людей і підприємст і підприємців і наказати цей водоканал. Щоб наспупного  разу думали двічі  перед ти як відключати воду на декілька днів неоднократно.  І хай компенсовують немалу суму за надані неякісні послуги і моральні збитки і тоді більше проблем небуде у нашому водоканалі ….

  72. Вообще честно-говоря приятно, что есть обратная связь от водоканала. Чувствуется, что это не “совок” уже.  Конечно хотелось бы, чтобы уже как-минимум с понедельника начали предупреждать и по-чести говоря, не во всех многоэтажках были расклеены объявления. Начали бы с понедельника предупреждать, “сарафанное радио” разнести бы успело к основной массе тех, кто по тем или иным причинам оказался не в курсе происходящего. Я вот например не знал и в доме объявлений не было. Но я понимаю, что люди реально работают на восстановлении ибо если дурака валяют, их с г…  смешают в результате. Руководство надеюсь, сделает выводы и улучшит качество информирования населения. Хотя во всех случаях будут недовольные и т.п. Хоть всех проинформируй и подвези воду. Удачи в работе и скорейшего возобновления подачи воды 🙂  И да, конечно же организовать возможность подписки на новости с сайта. Спасибо )

  73. Як ужгородець, я теж цікавлюся інформацією, про те, як проходять роботи щодо відновлення постачання води, і тому кілька раз за день я заходив сюди на сайт подивитися, чи є якісь новини з цього приводу, і кожен раз мені настільки неприємно було читати всі ці коментарі…. Мені просто соромно і огидно, навіть уявивши, що серед купи цього бруду я якісь школьники і тролі, які просто вирішили побавитись, але мабуть більшість все таки дорослі люди. Так от, вкотре переконуюсь, що справжні нечистоти, не в трубах водоканалу, а в ваших головах, і видно вони настільки зашкалюють там, що вам невтерпець виплеснути їх хоч кудись. Про роботи попередили -так, хто води не запас собі- сам винуватий. та й взагалі пару днів потерпіти не так вже й важко, розбалувалися всі занадто, та й писка відкривати сидячи на дивані як в нас всюди все погано, та ще й водоканал тут бачите воду перекрив, бо проводить аварійні роботи! Та вони мали це за пару годин все зробити і все, нам же краще видно, диванним аналітикам.Короче тьфу на вас, неприємно з таким бидлом в одному місті жити.

    А робітникам водоканалу хочеться побажати успіхів, подякувати, що працюють і в нічний час, і окреме дякую хочеться виразити людині, яка відповідає тут на сайті на коментарі, які дуже часто є ненормативними і неадекватними. Щастя всім адекватним людям і котиків)

  74. Ви говорите про недопущення екологічної катастрофи, а після початку робіт на Соляному Водоканал цілий тиждень потужно скидував нечистоти у річку напроти Падіюна і зараз там протікає. Це не екологічна катастрофа???? Нажаль неможу фото додати.

  75. КП “Водоканал м. Ужгород” пише:
    Вересень 22, 2016 at 22:52

    Дякуємо за нагадування. А тепер, будь ласка, зробіть таку ж цитату із закону України, де сказано, що споживач централізованого водопостачання та водовідведення зобов`язаний сплачувати за надані послуги. А то якось дивно виходить: обов`язки тільки у Водоканала, а у споживачів – ніяких, тільки права.

    Хочу зазначити вам, що у вас договори персонально з кожним користувачем, а не колективний. Тому жоден із нас не може відповідати згідно законодавства за сусіда, за його борг перед вами. Такі повноваження є у вас, щоб притягнути до відповідальності боржника. Так що не аргументуйте цим фактом. Ви мені колись уже наводили суму боргу будинків із моєї вулиці, коли я вас запитувала чому  у нас не було води після опівночі. Не надавайте свої послуги боржникам, знаходьте ефективні методи управління своєю дебіторською заборгованістю, а не наводьте цей аргумент тому, хто виконує свої зобов”язання згідно укладеного з вами договору. Якщо не займатися ефективним управлінням дебіторською заборгованістю, то той, хто не платить 5 років і не несе за це ніякої відповідальності не буде платити і ще 25 років. Для цієї роботи у вас є керівники (менеджери), фінансові менеджери, а також юристи, які можуть вирішувати питання управління дебіторською заборгованістю у правовому полі (аж до стягнення заборгованості у судовому порядку). Значні обсяги дебіторської заборгованості, її простроченість – це лише свідчення про низький рівень ефективності керівництва на вашому підприємстві. Це тільки ваш недолік в управлінні підприємством, в управлінні його активами та пасивами, а не відповідальність кожного споживача ваших послуг.  Знаю, що вам не сподобається цей коментар, але мені теж не подобається, коли когось як кошеня тикають носом у те, що він не робив.

    • Дякую! Дуже правильна відповідь. Подача води, за графіком зруйнувала систему водопостачання та водовідведення. Коли води у трубах немає вони іржавіють і руйнуються, а коли знову починають воду подавати від різкого підняття тиску води труби руйнуються!

    • Шановна Світлано, річ не в тім, подобається нам чийсь коментарій чи ні. Звісно, неприємним взагалі є той факт, що у споживачів перед Водоканалом є така гігантська заборгованість. Але, при всій повазі, Ви не знаєте реалій нашої роботи, скільки підводних каменів приховано для Водоканалу, виключно, в тій же боротьбі з боржниками (і які ми не будемо тут обговорювати – це не той майданчик), і Вам просто здається з боку, що все має дуже бути легко і красиво, це просто у Водоканалі нічого не роблять. Маємо Вас запевнити, що це не так, тому не судіть, не розібравшись, будь ласка.

  76. в провулку соляному разом з работниками водоканала був замичений ПУТИН…

  77. Це вже не смишно напишить приблизно буде вода я в 19 школи працюю як без води навищо дитей вести до школи якщо немаэ чим змивати.

  78. Розумію все.Роботи треба проводити.Але населення не було проінформоване про відключення.В нашому будинку відключення води було сюрпизом. Хотілось би в наступний раз володіти цією інформацією. Друга сутка зовсім без води в сімї де є малі діти, якось дико!

  79. ВсIм доброго ранку!!!  Як нашi справульки?  Як просуваються роботи?   Коли приблизно планують закiнчити?

    • Там біля Нової Лінія річка тече – Уж… Ласкаво просимо і воду носимо…

  80. Питання до водоканалу.

    За період виконання робіт ви повинні були вже спрогнозувати терміни виконання робіт. Громадськість хоче побачити конкретну відповідь на питання

    1. Коли будуть завершені роботи і відновлено водопостачання?

    2. Хочеться побачити графік підвозу води для населення.

    Викладіть звіт про об’єм виконаних робіт, та заплановані роботи з нормативними термінами їх виконання.

  81. І так,8 година ранку… І ні сном ні духом про воду. Мені дітей як збирати??де водовози!!? Ви казали вранці,чиу вас бляха ранок коли?!?!

  82. І вже не раз було підмічено про ваше так зване цілодобове водопостачання,ви знаєте що таке цілодобово??це 24 години на добу,а по вул.Плеханова чомусь біля 23год і до 6 ранку вода вимикається поясните??

    • Цитата зі статті про перехід на безпреревне водопостчання за 15 вересня минулого року (http://voda.uz.ua/?p=2303):

      “Єдине, через певні технічні особливості процесу водозабезпечення міста, вночі, після 12-тої години тиск буде меншим ніж вдень, але на ніч труби не осушуватимуть.”

      Якщо у Вас дійсно постійно відсутнє водопостачання у нічний час, справа може бути у внутрішньобудинкових комунікаціях.

      • Ви ганяєте?!!!! НІ В ОДНОМУ багатоповерховому будинку м. Ужгорода немає вночі води! У всіх внутрібудинкові пробеми? Ви живете на Марсі?!!!!

        • Не говоріть за всіх, будь-ласка. Лише декілька чоловік поскаржилось на відсутність водопостачання в нічний час. Що, доречі, цілком може бути зумовлено станом внутрішньобудинкових труб.

        • Це неправда. Вкажіть, будь ласка, Вашу адресу

          • Ціла вул плеханова,це шо у всіх будинках проблеми?так направляйте нехай бригади виправляють,або тоді тарифи менші,чого я маю плотити 17грн якшо в час очі нема чим руки помити?!?!

          • З приводу проблем з водопостачанням, в нічний час, на окремих будинках, звертайтесь офіційно, через приймальню Водоканалу, а не узагальнюйте її на всю вулицю.

          • А  що на рах заньковецької 3,7,9? Тут теж вночі немає води навіть на 1поверсі,то виходить ніде немає проблем???ви так вважаєте??

          • Нє ну ти гоніш…вулиця в нас невелика,і знаємося всі роками,і повір коли кажу шо на всі вулиці вночі нема води значить на всвй! Як може необізнана людина яка сидить і всім відповідає знати краще ніж  жителі вулиці?! Ми тут вде всі звикли що це графік подачі,а ти тут кажеш шо то не так,ваша система гнила всюди,а не наші будинкові…до вас звертайся не звертайся,рухатися починаєие коли гівно по центру потече.

  83. Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чому щоразу як проводяться ремонтні роботи виключають саме вул.Митну?  Також, будь ласка, скажіть чому питання проведення ремонтних робіт не погоджується з владою, яка на ці дні запланувала проведення масових заходів з залученням великої кількості гостей з різних регіонів України та з-за кордону?

    • Шановна Надія, Ваше ствердження, що відключають саме вулицю Митну, звучить дещо некоректно, по відношенню до мешканців інших вулиць, які, нажаль, залишились без водопостачання, на період виконання робіт.
      Проведення масштабних ремонтних робіт із владою, звичайно, погоджується.

      • По-перше, я не звинувачую тут нікого, у вичлівій формі задаю питання чому саме вул.Митну під час любих робіт виключається і Ви могли б просто надати компетентну відповідь, а не огризатись, А по-друге, враховуючи досвід водоканалу щодо попередніх робіт та можливості затягування ремонту, чому графік робіт не був зміненний враховуючи події міста, чи влада не була попереджена про можливе затягування?

  84. ДЕ вода? Як на роботу зібратись? Назвіть час орієнтований коли буде відновлено водопостачання? Такий бардак можливий лише в Україні!

  85. Добрий ранок, для кого він добрий. Бо для мене не дуже – встаєш, і хоч противогаз одівай, щоб в туалет сходити. Шановний водоканал, ви б не хотіли дати нам , вашим читачам останні новини про стан ситуації з водою? А то фото з нічного оновлення нічого конкретного не говорять. Хотілось би знати чи можлива подача сьогодні води, адже запаси закінчуються і потрібно щось думати.

  86. Коли почнеться подача води? дайте реально-конкретну вiдповiдь!!!

  87. Ремонтні роботи – це круто, давно пора… Але навчіться, будь ласка, повідомляти про це людей так, щоб знали всі… Пам’ятаю, колись, коли відключали газ, у зв’язку з аварією та вибухом на Анкудінова, то жителі міста були повідомленні смс-повідомленням на мобільний телефон… А це було вже досить давно.. Та невже зараз не можна так зробити?? “22.09.16 плануються ремонтні роботи, буде відключено воду, деталі на сайті”….

    І справді, що на рахунок підвозу води??? Чи Вам це також не вигідно бо вода попадатиме в каналізацію??? Чи Вам просто всеодно шо більша частина населення зараз не може ні попити, ні поїсти, ні помитись??

  88. Не робили нічого роками? Так. Довели до такого стану? Так. Винні? Так. Але ж почали робити, виправляти, переробдяти. Нехай і пізно та краще ніж ніколи. Інше питання, що немає забезпечення водою як минулий раз, щоб люди могли бодай набрати у відра. Та ще більше хвилює питання того, що зараз як я розумію проходить заміна на пластикові труби, вірно? В такому випадку нам варто очікувати нової заміни в найближчому майбутньому на залізні? Причини й не питаю, як все відповідь треба шукати в грошах, так?

  89. Коли вода уже буде?!!! Це шо за херня, половину міста залишити без води, не попередивши про терміни ремонтних робіт. Два дні без води це вже знущання з людей. Що за відношення до своїх споживачів! Де машини з водою?

  90. Шановні, надайте, будь ласка, хоч якусь інформацію про подачу води, бо вже ширяться чутки, що її до завтра не буде. Підтвердіть, або ж спростуйте, будь ласка, ці здогадки людей. Дякую.

  91. Відпишіть хоч щось людям.з малими дітками як далі сидіти без води.в квартирі вже нема чим дихати.запахи страшенні з туалетів!!!!

  92. Де під..с Андріїв? Чи він зайнятий дерибаном землі, а те, що пів обласного центру вже другі сутки без води, його не цікавить?

  93. Конечно такие коллапсы, как сейчас с канализацией будут случатся и дальше, вся система жизнеобеспечения города разрушена “в хлам”, хорошо хоть еще сохранились службы, устраняющие такие масштабные и сложные проблемы, как сейчас, потому что мелкие, которые должны устранять ЖЭКи вообще никто не решает, город утопает в нечистотах и разрушаются остатки инфраструктуры.

    Работники водоканала молодцы, работают и днем и ночью, надеюсь, что скоро аварию удастся ликвидировать и наконец-то город отмоется (улыбнуло).

    Одни мои соседи набирают воду в реке, другие привозят из районов, где не отключали воду, третьи набрали запас и терпеливо ждут (как я). От того, что некоторые выливают здесь свою желчь, ремонтные работы не ускорятся. Всем плохо без воды, но не стоит становится дикарем.

    • Ок,але коли ти одна дома з трьома дітьми малими і нема підвозу води то терпеливо чекати???це як?чи з відром бігти з дітьми в район де є вода?чи дітям істи варити з річки? На трьох дітей річних води не напасешся,хоч і ванну набрала,тут зрозуміють лише батьки в яких річні трійнята!!!

    • В Европе за неделю на всех столбах, по всем телевизорам, радио, интернетам трубят, что такого-то числа на 1 (ОДИН) час отключат воду. Все готовятся, запасаются, стирают и мужественно переживают этот час. А ремонтрные службы за это время тоже готовятся, раскапывают, стягивают технику с половины страны и за час все переключают на паралельные комуникации. Вам напомнить как это происходит у нас? За какой хер мы платим по самым высоким тарифам в стране? Мне маленьким детям сказать, чтобы они не ходили в туалет, поскольку гребаный Водоканал вторые сутки дырку в колодце залатать не может?

      • Отот,ія власне,про це ж…ну як мінімум,могли б воду завезти в райони,причому самі сказали якщо до ранку не буде води то організують машини,обіцянки цяцянки,а дітям як пояснювати,шо не випий зайоі води,чи не грайтеся сьогодні на дворі бо нема чим вас вмити!!сказали шо підвезете влду то будьте розумні і підвезіть,чи нам до 13год чекати води щоб дітям сніданки приготувати???

  94. Добрий ранок…

    Підкажіть хоча б орієнтовний час (дату) включення води…

    Запасів води нема – дежурити машини з підвозом води нема можливості – так як для того щоб сплатити за воду – мушу працювати . . .

     

    З розумінням відношусь до ремонтних робіт , але справді запасів води не залишилось ще вчора…

    Буду вдячний за відповідь.

    • Розпочався ПОСТУПОВИЙ запуск водопостачання. До обіду рівень тиску в системі планується довести до нормального, робочого.

  95. Коли в місті Ужгороді з’явиться вода . Дайте будь ласка відповідь .

  96. Когда будет вода? вы думаете что у людей маленькие дети или нет вода 34 гр. За 5 литров в магазине почему вы воду не привозите людям что бы они набрали,если так долго нет воды вы должны привозить воду.Когда будет вода?????

  97. Коли блядь вода буде, скоти водоканалівські?!!! Уже давно настав ранок, а води нема!!!! Коли воду дасте, суки?!!!!

  98. Просто воды нет, но вы держитесь здесь! Вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья! (с) 🙂

  99. Люди! Когда дадут воду, отмойте, пожалуйста, свои грязные языки. Модератор-респект!!!

  100. Зранку обiцяли графiк пiдвозу води якщо водопостачання не вiдновлять… води не спостерiгаю в кранi.????  Невже ранок ще не почався??????

    • а вони зара скажуть та шо вже до обіду не потерпите???вже почали запускати та нащо підвозити воду,. Чи не так,водоканал???народ дурн й,потерпить,а ви як завжди наобіцяєте і ніхера не зробите. Краще кажіть коли наступні роботи на 2-3доби плануєте

      • Ні, не так. Народ не дурний – це Ваші слова. Але організація підвозу води зараз займе більше часу, ніж вона з’явиться у кранах.

  101. шо за пірдєц, коли буде вода мать вашу, вся общага гавном ваняє,в ванну вже зайти не можна,не хуй помити не посуду

  102. Доброго дня, завжди б’ють ту конячку , яка тягне розбитого воза. Сподіваємось, що вода скоро дійде і на Чорновола.  Але серед всього бруду були і хороші ідеї: сповіщення через мобільних операторів, об’яви на будинках ( зривають одиниці). Шановний операторе КП ”Водоканал” , не відповідайте на образи кожного клієнта, просто кожну годину -дві давайте свіжу інформацію (навіть якщо вона така сама). Дякую,гарного всім дня.

    • Дякуємо за розуміння. Зробимо усе від нас залежне, щоб покращити нашу роботу.

      • Скажіть,не ви вчора казали що якщо до ранку не буде запущено то буде організовпно підвіз води??у вас коли ранок починається?

        • Шановна Руслано, справа не в тому у скільки починається ранок, а у результатах роботи на ранок. Вони свідчать про те, що підвоз води недоцільний, бо водопостачання вже поступово відновляється. Вибачте, але по суті питання надана вичерпна інформація.

          • Недоцільно!?!?! В мене троє річних діток і 200мл води в хаті. Недоцільно????супер. Знаєте,шоб у вас так в домі велося як у лівого берега тепер води. Серйозно,хтось буде робити компенсацію???я за ті 2дні витратила 60грн на куповану воду,хтось компенсує чи то наші проблеми?

  103. Подальше ігнорування моїх дзвінків і запитань в текстовому вигляді я просто переведу у безліч скарг,колективних та одноособових на вашу компетентність,відповідальнісь,вихованість і взагалі щодо виконання роботи. Тож не здивуйтеся,якщо часом вам оголосять догану через скарги на виконання ваших прямих обовязків.

  104. Люди не адекватні! Сто раз однакові запитання, купа гівна, ще більша купа претензій! Хай кожен слідкує за виконанням своїх обов’язків. Коли нам відключали воду без всяких попереджень, про аварії ми дізнавались через “сарафанне радіо”, роками сиділи без гарячої води влітку, і по графіку на протязі цілого року, ніхто не ходив срати і митися під водоканал і тепломережу! А зараз нас тримають в курсі, налагоджують те, що не ремонтувалося роками, намагаються відповідати навіть на самі тупі запитання (ще два роки тому на водоканалі, при позаплановому відключенні води, телефон ніхто б не підняв), і всі зразу такі європейці, компенсацію їм подавай! Вода вже є, за що вам спасибі! Але в мене є запитання. В статті ви пишите, що це завершення першого етапу запланованих робіт, коли почнеться наступний і чи вимагатиме він відключення? Дякую. І за воду і за відповідь!

    • Дякуємо Вам за підтримку, Юлія.
      Щодо ходу робіт, то повідомляємо, що завершено усі основні роботи по переключенню. Після чого, залишилися лише “косметичні” роботи, пов’язані з приведенням до порядку місця робіт, що не потребує ніяких відключень.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *